Etusivu

Hiiohei ja hopsis kopsis!

Me ollaan joukko kokeneita tamperelaisia viittomakielen tulkkeja. Kopsautettiin viksut päät yhteen talvella 2010 ja tulokseksi saatiin uus ja upea virma joka kantaa nimeä Käet Oy.

Ei olla totuttu lorvimaan käet taskussa, vaan työt hoidetaan vankalla kokemuksella ja viimosen päälle ammattitaitoisesti! Tehdään siis tulkkauksia ja opetuksia kaikille asiakasryhmille, niin kuuroille, kuurosokeille kuin kuuroutuneillekin. Ja toki kuka vaan kuulevakin saa palvelujamme tilata niitä tarvitessaan!

Käen pesässä hommia painaa neljä hyväntuulista ammattilaista: Marko ”Käki” Ruissalo on useimmiten kuurosokeiden erimoisissa turnajaisissa tavattu laji. Maarit ”Käki” Ruissalo on samaa heimoa, myöskin vuosikausia Suomessa, pääosin Pirkanmaan alueella pesinyt nokan koputtaja. Ulla ”Käki” Röytiö on Pohjanmaalta reviirinsä Tampereelle siirtänyt kokenut munien hivuttaja. Joukon juniorina on Sanna ”Käki” Pesonen, myös opetuksiin nokkansa pistänyt pikkutirppa.

Ihmisiin jo tottuneina yksilöinä vastaamme mieluusti kysymykseen jos toiseenkin. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, yhteystiedot löydät sivulla olevista linkeistä!

Näkemisiin!